‌پارلمان اتریش، قانون منع حجاب در مدارس ابتدایی را تصویب کرد. این عنوان خبری‌ـست که در

گاردین منتشر شده اما اگر به زیرعنوان یا چکیده‌ای که در زیر عنوان نوشته شده توجه کنید، متوجه معافیت حجاب ن یهودی و سیک‌های هندی از این قانون خواهید شد.

Law against ‘religiously influenced clothing’ exempts male Sikh and Jewish headwear

تناقض و پارادوکس اصلی، در متن قانون نهفته شده که صراحتاً، هرگونه پوشش ایدئولوژیک و مذهبی سر را هدف گرفته است. لیکن بر اساس مصاحبه‌های نمایندگان پارلمان هر دو حزب اصلی تشکیل‌دهنده‌ی دولت ائتلافی اتریش، مشخص می‌شود که تنها منع قانونی، شامل حجاب اسلامی و پوشش سر ن مسلمان خواهد بود.

درست است که انتخاب حق پوشش، یک انتخاب بشری محسوب شده و هیچ حکومتی اجازه‌ی تحمیل نوع پوشش به ن یا مردان را ندارد و بر همین اساس، حتی اگر استثنائات این قانون هم وجود نداشت، نقد مصوبه‌ی پارلمان اتریش، نقدی جایز به‌شمار می‌رفت حال آن‌که نه‌تنها حد انتخاب محدود شده، بلکه علناً و مشخصاً، با اسلام مبارزه می‌شود.

در سایر کشورهای اروپایی، اوضاع از این بهتر نیست. شاید در بسیاری از این کشورها، قانونی رسمی تصویب نشده باشد اما حملات نژادپرستانه، تبعیض‌های دینی و حتی تبلیغات رسانه‌ای، شرایط را برای مسلمانان ساکن این کشورها سخت و در برخی مناطق، زندگی را غیرممکن کرده است.

اکنون نه‌تنها اتریش، که کل اروپا با یک دوگانگی اقتصادی-فرهنگی مواجه شده؛ از طرفی نرخ رشد جمعیت این قاره، شدیداً کاهش یافته و میانگین سنی کشورها، بعضاً از ۴۰سال فراتر رفته و همین مسئله، موجب نگرانی ت‌مداران آن‌ها از آینده‌ی اقتصادی و نیروی کار گشته. از طرف دیگر، در دسترس‌ترین نیروی کار کارآمد، از جانب کشورهای عرب، ترکیه و ایران (خاورمیانه) جذب می‌شود و ورود این نیرو در قالب پناهجویی، با ورود فرهنگ‌هایی کاملاً متفاوت نسبت به سنت‌های اروپایی همراه است. ورودی که نه ت‌سازان و نه مردمان اروپا برای آن، آمادگی ذهنی نداشتند و هم‌اکنون، شاهد این‌گونه قوانین، رفتارها و تبعیض‌ها هستیم.

آینده‌ی مسلمانان در اروپا، با توجه به توضیحاتی که چند مطلب (پست) قبل‌تر تحت عنوان اتفاقی نیست» بیان شد، آینده‌ی درخشانی نخواهد بود (نظر شخصی) و بیشتر باید به این نوع اخبار، ظلم‌ها و حتی قتل‌های فرهنگی عادت کنیم.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها